Arbëri

Ambasadori gjerman për ndalimin e boksierëve: Ky është shembull i “Ballkanit të mbyllur”

 

Boksierëve kosovarë së bashku me trajnerë iu është refuzuar hyrja në Serbi tri herë radhazi ku po shkonin të merrnin pjesë në Kampionatin Botëror të Boksit.

Kjo ka bërë që të reagojnë zyrtarë nga Federata e Boksit Ndërkombëtarë dhe nga Bashkimi Evropian.