Arbëri

Gastronomët: Protesta dje shkoi mirë, sot mblidhemi për hapat e ardhshëm

Foto: KTV
 

Shoqata e Gastronomëve i ka bërë thirrje Qeverisë t’i lirojë masat kufizuese, si heqjen e orës policore, të shtojë orarin e operimit të bizneseve dhe zgjatjen e orarit të muzikës.

Arian Vranica nga kjo Shoqatë ka deklaruar se protesta e organizuar të dielën me vetura ka shkuar mirë.