Arbëri

Vendosen masat e reja

 

Qeveria e Kosovës ka zbutur masat anti-COVID. Nga tash, qytetarët kanë të drejtë të qarkullojnë lirshëm deri në orën 00:00, e jo deri më 22:00 siç ishte deri tash.

Masat e reja nuk kanë sjellë shumë ndryshime. Maska mbetet obligative pos në rastet e ngasjes si i vetëm, apo me familjarët e ngushtë; gjatë vrapimit apo ngrënies dhe pijes.