Arbëri

Lokalet 2021: Anulime zgjedhjesh, rinumërime e gjoba ndaj disa partive

Foto: Driton Paçarada / KOHA
 

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP) ka anuluar zgjedhjet në Komunën e Hanit të Elezit, pas ankesës së kandidatit të pavarur, Rufki Suma. Teksa Suma ka thënë se shpreson që në rivotim të mos ketë “presion mbi qytetarët”, kandidati i PDK-së, të cilin votat e së dielës e nxorën fitues, ka paralajmëruar ankesë

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP) ka anuluar zgjedhjet në Komunën e Hanit të Elezit.

Ky institucion të enjten ka miratuar ankesën e kandidat të pavarur, Rufki Suma, i cili pretendonte se kundërkandidati i tij nga radhët e Partisë Demokratike të Kosovës, Mehmet Ballazhi, ka ushtruar “presion ndaj votuesve për ta votuar subjektin e caktuar politik”.