Arbëri

Banka Botërore: Aktiviteti ekonomik në Kosovë pritet të zgjerohet për 7.1 për qind

 

Kosova dhe shtetet tjera të rajonit po rikthehen nga recesioni ekonomik i vitit 2020 i shkaktuar nga COVID-19, falë një rimëkëmbjeje më të shpejtë sesa pritej më 2021.

Kështu u tha sot gjatë publikimit online të raportit më të ri të rregullt ekonomik të Bankës Botërore për Ballkanin Perëndimor.