Arbëri

Kaçaniku për ngritjen e çmimeve: Qeveria ta ulë akcizën e naftës

 

Kreu i Organizatës për Mbrojtjen e Konsumatorit, Selatin Kaçaniku, ka thënë se Qeveria e Kosovës mund të reagojë ndaj ngritjes së çmimeve të konsumit javëve të fundit, duke ulur fillimisht akcizën e naftës.

Kaçaniku ka thënë në “60 Minuta” të KTV-së se akciza e naftës aktualisht është 60% dhe se duke e ulur atë, mund të ketë ulje edhe të çmimeve të produkteve të tjera.