Arbëri

Ish-ministrja ankohet se ka persona që paguhen pa shkuar në punë

Foto: EO
 

Komisioni për Mbikëqyrjen e Financave Publike të hënën ka shqyrtuar Raportin Vjetor të Auditimit për vitin 2020, raporton Ekonomia Online.

Të ftuar në këtë komision ishin ministri i Financave, Punës dhe Transfereve Hekuran Murati dhe Auditorja e Përgjithshme Vlora Spanca.