Arbëri

AKR e pakënaqur me rezultatin në Prishtinë: Fituam 7 për qind për asamblistë

 

Nënkryetari i AKR-së, Selim Pacolli në një konferencë për media ka thënë se kjo parti në zgjedhjet e sotme ka fituar 7 për qind për asamblist.

Pacolli theksoi se pavarësisht rezultatit final, i cili do të del nga këto zgjedhje, do t’i pranojnë si rezultat dhe do të vazhdojmë të punojmë kështu me punë të mira të cilat janë bërë deri sot në Prishtinë.