Arbëri

Termet në Lezhë

 

Lëkundje të forta tërmeti janë ndjerë në vend, me epiqendër në Lezhë.

Tërmeti është ndjerë 52 km në veriperëndim të Tiranës dhe 6 km në verilindje të Lezhës.