Arbëri

Vetëm 1% e ushtarëve të Kosovës s'është vaksinuar

 

Ministria e Mbrojtjes ka realizuar 100% dhe FSK-ja 99% të vaksinimit të personelit ushtarak dhe civil të saj.

Ministria i Mbrojtjes, Armend Mehaj, ka thënë se pritet që në ditët në vazhdim edhe 1 përqindëshi i mbetur të realizohet.