Arbëri

Bëhu me Apple Watch apo fito shpërblime tjera, me pak klikime

 

A kishe dashtë me fitu një Apple Watch? Mos e le me t’ikë për pak!

Bëhu pjesë e lojës shpërblyese të IBAS dhe hyr në garë për të fituar këtë orë të mençur apo njërin nga 10 shpërblimet në vlerë prej 20 EUR!