Arbëri

Nga nesër lejohen vizitat në burgje

FOTO: KOHA/Ilustrim
 

Shërbimi Korrektues i Kosovës ka njoftuar se nga data 28 shtator [nesër] do të fillojë me lejimin e vizitave të lira dhe vizitave familjare.

Si masë lehtësuese, për vizitë familjare do të fillojë me pranimin e vetëm një anëtari të ngushte të familjes dhe vizitat e lira në lokale të veçanta.