Arbëri

MASHTI njofton se kur do të kompensohen ditët e humbura

 

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, ka dal me njoftim se kur do të kompensohen ditët e humbura si pasojë e shtyrjes së fillimit të vitit shkollor shkaku i pandemisë COVID-19.

Sipas MASHTI-t dhjetë ditë mësimi do të mbahen të shtunave, në datat: 9 dhe 23 tetor, 6 dhe 20 nëntor, 4, 18, 28, 29 dhe 30 dhjetor. Më 15 dhe 29 janar. Ndërsa në shkurt më 12 dhe 26.