Arbëri

Kurti për sulmet në Zveçan e Zubin Potok: Serbia po provokon konflikt serioz ndërkombëtar

 

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka thënë se sulmet në Qendrat e Regjistrimit të Automjeteve në Zubin Potok dhe në Zveçan, janë veprime të nxitura nga Serbia.

Të shtunën, në Zubin Potok është djegur ndërtesa e Qendrës së Regjistrimit të Automjeteve, ndërsa në Zveçan ka pasur sulm, sipas Kurtit, me bomba dore, në ndërtesën e regjistrimit të automjeteve, por që ato s’kanë shpërthyer.