Arbëri

Pikat kufitare Dheu i Bardhë dhe Muçibabë pa probleme, por me pritje

 

Kenan Sylejmani është banor i Luginës së Preshevës e këtë të mërkurë i është dashur të vijë në Kosovë përmes pikës kufitare në Muçibabë.

Sylejmani me të arritur në kufi është dashur të zëvendësojë targat e Serbisë me ato provuese të Kosovës.