Arbëri

Bakteriologia kosovare në Zvicër: Vaksina, rrugëdalja e vetme nga COVID-19

 

Fatime Imeri-Berisha, bakteriologia kosovare e cila jeton dhe vepron në Cyrih të Zvicrës, ka deklaruar se vaksina aktualisht është mjeti më efikas në luftën kundër COVID-19.

Sipas saj, vaksinimi është e vetmja rrugëdalje për të dalë nga situata me këtë pandemi.