Arbëri

Raci: Qeveria të mos hapë tema në dialog sikur ajo e arkivave

 

Njohësi i çështjeve ndërkombëtare, Gazmir Raci, ka thënë që Qeveria nuk duhet të hapë tema teknike të reja në dialog, siç ishte rasti i arkivave shtetërore.

Rraci thotë se marrëveshja finale mes Kosovës dhe Serbisë ende nuk është afër.