Arbëri

MSH-ja po harton amandamentimet në Ligjin për sigurime shëndetësore

 

Ministria e Shëndetësisë ka nisur punimet për hartimin e amandamentimeve në Ligjin për sigurime shëndetësore.

Kështu u tha në debatin për temën "Sigurimi shëndetësor dhe jetësor-kur do të jetësohet", të organizuar nga fondacioni Friedrich-Ebert-Stiftung (FES).