Arbëri

779 pacientë me COVID-19 të hospitalizuar në Kosovë, 49 në gjendje të rëndë

 

Shërbimi Spitalor, Klinik dhe Universitar i Kosovës ka njoftuar se është shënuar ulje e numrit të të spitalizuarve me COVID-19 në Klinikat COVID në QKUK dhe në spitalet e përgjithshme.

Sipas raporti në tërë Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës, të shtrirë janë 779 pacientë që po marrin shërbime shëndetësore.