Arbëri

DnV: Zgjedhjet lokale duhet të mbahen, duke respektuar masat dhe protokollet në fuqi

 

Rrjeti i organizatave joqeveritare në Kosovë, Demokracia në Veprim, ka bërë thirrje që të mbahen zgjedhjet lokale, duke respektuar masat anti-COVID dhe protokollet në fuqi.

Reagimi i DnV-së vjen pas rekomandimit të IKSHPK-së për shtyrjen e zgjedhjeve për shkak të situatës me pandeminë COVID-19..