Arbëri

Gati 700 kg drogë e konfiskuar për 8 muaj, rritet numri i përdoruesve

Qasja e lehtë te drogat dhe kureshtja vlerësohen faktorët kryesorë që edhe në Kosovë është rritur numri i personave që konsumojnë substanca narkotike

Prishtinë, 8 shtator - Dy persona të moshave 21 dhe 22 vjeçe, shtetas të Shqipërisë, janë arrestuar së fundmi pasi në veturën e tyre u gjetën rreth 9 kg kokainë.

 

“Drogat që përdoren më së shumti janë kanabisi ose marihuana dhe më pas vjen kokaina. Kokaina në vitet e fundit po na shqetëson shumë, sepse është me të madhe duke u përdorur”, ka thënë Safet Blaka, drejtues i Qendrës për këshillim dhe trajtim të varësisë “Labyrinth”

Prishtinë, 8 shtator - Dy persona të moshave 21 dhe 22 vjeçe, shtetas të Shqipërisë, janë arrestuar së fundmi pasi në veturën e tyre u gjetën rreth 9 kg kokainë.

Ata janë arrestuar në pikën kufitare të Vërmicës.