Arbëri

FSK-ja e gatshme të ofrojë ndihmë në Tetovë

 

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj, ka ofruar të gjitha kapacitetet që ka Forca e Sigurisë së Kosovës për t’i dalë në ndihmë Tetovës dhe të tjerëve që kanë nevojë pas zjarrit të madh që kaploi spitalin Covid në këtë qytet.

Deri më tash janë konfimruar 14 viktima si pasojë e zjarrit.