Arbëri

Gërvalla thotë se vaksina ia mundësoi ta kalojë më lehtë COVID-19

 

Ministrja e Punëve të Jashtme, Donika Gërvalla, ka njoftuar se është në ditët e fundit të karantinës si pasojë e infektimit me koronavirus. Ajo ka bërë të ditur se e ka kaluar virusin pa komplikime të rënda, duke thënë se e kaloi më lehtë sëmundjen për shkak të vaksinimit.

Pas raportimeve se është në gjendje shëndetësore, Gërvalla në Facebook ka thënë se është mirë me shëndet dhe se ka vazhduar punën nga distanca.