Arbëri

Mes të vdekurve nga COVID-19 në 24 orët e fundit edhe një burrë i grupmoshës 20-29 vjet

 

Në mesin e personave të vdekur gjatë 24 orëve të fundit në Kosovë është edhe një burrë i grupmoshës 20-29 vjet nga Podujeva, është njoftuar nga Ministria e Shëndetësisë.

Nga 32 të vdekur sa janë regjistruar gjatë 24 orët e fundit, janë dy persona të grupmoshës 30-39 vjet, tre të grurmposhës 50-59 vjet, nga nëntë të grupmoshave 60-69 vjet dhe 70-79 vjet, ndërsa tetë janë mbi 80-vjeçarë.