Arbëri

Prokuroria në Ferizaj thotë se deklaratat e Sveçlës janë tendencioze dhe manipuluese

 

Prokuroria Themelore në Ferizaj ka reaguar ndaj deklaratave të ministrit të Punëve të Brendshme, Xhelal Sveçla, i cili ka thënë se Prokuroria dhe gjykatat u treguan të papërgjegjshme në rastet e mëparshme të Dardan Krivaqës, i dyshuar për vrasjen e 18-vjeçares në Ferizaj.

Prokuroria përmes një komunikate ka thënë se deklaratat e tij lidhur me Krivaqën janë të paqëndrueshme, “shfaqin mosnjohuri elementare profesionale, janë krejtësisht tendencioze dhe kanë për qëllim dezinformimin dhe manipulimin e opinionit për përfitime politike”.