Arbëri

Nagavci: Mësimi pritet të fillojë më 1 shtator

 

Ministrja e Arsimit, Arbërie Nagavci, ka thënë se procefsi mësimor pritet të nisë më 1 shtator, siç është paralajmëruar.

Ajo ka treguar se synimi është të mbahen shkollat e hapura dhe mësimi të zhvillohet me orar të rregullt e pjesëmarrje fizike në institucione shkollore.