Arbëri

Lejohet vaksinimi i grupmoshës mbi 12-vjeçare

 

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se për të plotësuar planin e vaksinimit, rekomanduar nga trupa profesionale për imunizim kundër koronavirusit, është aprovuar vaksinimi i personave mbi moshën 16-vjeçar me vaksinën Pfizer, dhe vaksinimi i grupmoshës 12-15 vjeçare.

Për këtë të fundit vaksinimi do të bëhet me prioritet dhe sipas indikacioneve shëndetësore.