Arbëri

FSSHK-ja kërkon takim për shtesat me Kurtin

 

Federata Sindikale e Shëndetësisë së Kosovës ka thënë se ka kërkuar takim me kryeminsitrin Albin Kurti pas rritjes së numrit të rasteve me COVID-19.

Sipas njoftimit, takimi ka të bëjë në lidhje me pagesën e shtesave për parandalimin dhe luftimin e pandemisë në Kosovë.