Arbëri

FSK-ja mbërrin në Kalimash, e gatshme për reagim ndaj zjarreve

 

Koloneli i Forcës së Sigurisë së Kosovës, Seferi Isufi, ka deklaruar se ka mbërritur kontingjenti i FSK-së në afërsi të Kalimashit, ku janë shkaktuar zjarre të mëdha.

Isufi deklaroi në Interaktiv të KTV-së se janë marrë masat për ngritjen e aftësive operacionale për reagim, dhe është formuar task-forca e FSK-së.