Arbëri

Gërvalla paralajmëron strategji të re për diasporën

 

Në kuadër të “Dialogut me Mërgatën”, ministrja e punëve të Jashtme dhe Diasporës, Donika Gërvalla, së bashku me zëvendësministren Liza Gashi, zhvilloi përsëri një takim me përfaqësues të shoqatave të ndryshme të mërgatës.

Gjatë bashkëbisedimit ministrja Gërvalla njoftoi bashkatdhetarët se dialogu i nisur i paraprin një strategjie të re, e cila do të reflektojë qasjen e re që Qeveria e Republikës së Kosovës dhe kjo ministri ka ndaj mërgatës dhe diasporës.