Arbëri

Haxhiu-zyrtarëve: Mos hezitoni, sinjalizoni

 

Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu ka thënë se lufta kundër korrupsionit dhe abuzimit me paranë publike është prioritet i Qeverisë së Republikës së Kosovës.

Në këtë drejtim, sipas saj, adresimi i shkeljeve është shumë i rëndësishëm si në parandalimin e dukurive të tilla po ashtu edhe në adresimin e shkeljeve ligjore.