Arbëri

Në Gjirokastër shënohet viktima e parë nga zjarret

Foto: Ilustrim
 

Në Gjirokastër është shënuar viktima e parë zjarret që kanë përfshirë zonën, ka njoftuar Tch të martën.

Viktimë është 55 vjeç, banorë në Njësinë Administrative Lunxhëri – Antigone, ku vijon “lufta” me zjarrin që po përhapet me shpejtësi, i favorizuar edhe nga era dhe temperaturat e larta.