Arbëri

Klinika Emergjente e mbingarkuar, mbi 300 raste në ditë kërkojnë ndihmë mjekësore

Foto: Driton Paqarada/KOHA
 

Klinika Emergjente trajton numër rekord të rasteve, shtohen pacientët edhe për shkak të nxehtit

Mbi 50 mijë persona kanë kërkuar ndihmë mjekësore në Klinikën Emergjente në Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës, nga janari deri më tani.