Arbëri

Basha për “Open Balkan”: Protagonizëm i tepruar politik

 

Kryetari i Partisë Demokratike të Shqipërisë, Lulzim Basha, ka reaguar për nismën “Open Balkan” të Shqipërisë, Serbisë dhe Maqedonisë së Veriut, që deri dje njihej si Mini-Shengeni ballkanik. Basha ka thënë se takimet mes tre liderëve të këtyre shteteve po bëhen aq shpesh sa nuk po dihet çfarë po prodhojnë.

Lideri i opozitës në Shqipëri shtoi se kjo ka të bëjë më shumë me protagonizëm politike.