Arbëri

Departamentit për krime lufte në Prokurorinë Speciale do t’i shtohen katër prokurorë të rinj

Foto: KOHA
 

Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, ka thënë se votimi në lexim të dytë i buxhetit, do t’i fuqizojë edhe kapacitetet e Prokurorisë Speciale.

Haxhiu ka deklaruar se departamentit për krime lufte në Prokurorinë Speciale do t’i shtohen 4 prokurorë të rinj, 6 bashkëpunëtorë profesional dhe 2 përkthyes.