Arbëri

KPM-ja thotë se me arrestimin e drejtorit dhe kryeshefit është rënduar gjendje në këtë institucion

Foto: EO
 

(Ekonomia Online) - Në Komisionin për Administratë Publike, Pushtet Lokal, Media dhe Zhvillim Rajonal kanë raportuar përfaqësuesit e Komisionit të Pavarur për Medie (KPM), raporton Ekonomia Online.

Gjatë raportimit në Komision, Xhevat Latifi kryetar i KPM-së tha se me arrestimin e drejtorit dhe kryeshefit të KPM-së është rënduar gjendja në këtë institucion.