Arbëri

E veja e Oliver Ivanoviqit, ftohet të dëshmojë për vrasjen e tij në Prishtinë

Foto: Koha
Foto lustrim
 

E veja e ish liderit të vrarë të SDP-së Oliver Ivanoviq , Milena Popoviq është ftuar nga Gjykata Themelore e Prishtinës për të dëshmuar në gjyq, për vrasjen e bashkëshortit të saj, Ivanoviqit.

“ Kam marrë një thirrje për 1 shtator dhe dëshmia ime do të jetë në fillim të këtij procesi gjyqësor” ka thënë Popoviq për mediat serbe.