Arbëri

GAP: Për të gjitha kulturat bujqësore janë rritur subvencionet, por jo prodhimi

Foto: Driton Paqarada / KOHA
 

Instituti GAP ka prezantuar raportin “Ndikimi i subvencioneve dhe granteve në prodhimin bujqësor”.

Gentian Gashi nga GAP ka thënë se nga viti 2015 deri në vitin 2019 janë ndarë 135 milionë euro në formë të subvencioneve.