Arbëri

EULEX-i i quan të pavërteta deklarimet e Simmonsit për rastet “Drenica” dhe “Kleçka”

Foto: KOHA
 

Deklarimet e ish-kryetarit të Asamblesë së Gjyqtarëve të EULEX-it, Malcolm Simmons, për rastet "Drenica dhe "Kleçka", EULEX-i i ka konsideruar te pamenduara, të pabazuara, të pavërteta dhe mendime personale.

Simmons para deputetëve kosovarë deklaroi se rastet në fjalë ishin turp i komunitetit ndërkombëtar, derisa EULEX-i thotë se Simmons është përfshirë në fushatë dezinformimi “në lidhje me shkeljet që pretendohet se kanë ndodhur gjatë kohës së tij në EULEX”.