Arbëri

Përplasen anëtarët e KQZ-së, shkak agjenda

Foto: Alban Bujari/KOHA
 

(Ekonomiaonline) - Anëtarët e KQZ-së nga VV-ja sërish kanë pasur përplasje me anëtarët e tjerë të këtij institucioni, me atë të LDK-së dhe të PDK-së.

Krejt kjo përplasje ka ardhur si shkak i përpilimit të agjendës. Anëtari i KQZ-së nga Lidhja Demokratike e Kosovës, Florian Dushi, tha se rendi i ditës duhet të përpilohet karshi nevojave të KQZ-së e jo të vendos anëtari Alim Rama.