Arbëri

KFOR-i vendos barrikada të reja afër Manastirit të Deçanit

 

Në rrugën që kalon pranë Manastirit të Deçanit, KFOR-i ka vendosur barrikada të reja nga të dy anët e rrugës. Barrikadat e reja nga druri dhe me lule janë vendosur në vend të barrikadave të vjetra që kanë qenë nga betoni.

Kryetari i Komunës së Deçanit, Bashkim Ramosaj, ka deklaruar se kanë qenë të njoftuar nga organet e KFOR-it për zëvendësimin e barrikadave dhe kjo është bërë “për zbutjen e pamjes”.