Arbëri

Nënshkruhet marrëveshja, hiqet sigurimi kufitar mes Kosovës dhe Malit të Zi

 

U nënshkrua marrëveshja për heqjen e sigurimit kufitar mes Kosovës dhe Malit të Zi, sot në Podgoricë.

Drejtori i Byrosë Kosovare të Sigurimeve, Sami Mazreku, dhe drejtori i Shoqatës – Byrosë Nacionale të Siguruesve në Malin e Zi, Boris Saban, e kanë nënshkruar Memorandumin e Mirëkuptimit për njohjen reciproke të certifikatave të sigurimit për mbulimin e përgjegjësive në shkaktimin e dëmeve ndaj palëve të treta në territoret e ndërsjella në Republikën e Kosovës dhe Malit të Zi.