Arbëri

Kurti: Qeveria e përkushtuar në përmirësimin e kushteve socio-ekonomike të komunitetit egjiptian

ALBIN KURTI
Foto: ZKM
 

Kryeministri Albin Kurti ka thënë se do ta vazhdojë përkushtimin për t’i përmirësuar kushtet socio-ekonomike përmes gjithëpërfshirjes dhe avancimit të të drejtave të komunitetit egjiptian, në konferencë me rastin e Ditës Memoriale të Komunitetit Egjiptian.

Ai rikujtoi se organizimi politik i komunitetit egjiptian gjatë dy dekadave të fundit, ishte kontributdhënës për shtetësinë e Kosovës.