Arbëri

Pesë raste me COVID-19 në 24 orët e fundit në Shqipëri

koronavirusi maqedonia e veriut
 

Shqipëria ka regjistruar pesë raste me COVID-19 dhe asnjë të vdekur në 24 orët e fundit.

Sipas njoftimit numri i rasteve aktive me COVID në Shqipëri është 100, një shifër e ulët në krahasim me vendet e tjera në Ballkan apo Evropë.