Arbëri

Qeveria shtyn Projektligjin për të zhdukurit

Foto: Koha / ilustrim
 

Qeveria e Kosovës ka bërë ndryshime dhe plotësime të Agjendës Legjislative për vitin 2021, duke shtyrë afatin për miratimin e Projektligjit për plotësimin dhe ndryshimin e Ligjit për Personat e Zhdukur deri më 31 korrik, nga 31 maji sa ishte më herët.

Në arsyetimin e saj, ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, ka thënë se kjo shtyrje ka ardhur për shkak se “duhet të përfshihen të gjitha çështjet që kanë dalë nga koncept-dokumenti”.