Arbëri

ATK: Pavarësisht pandemisë, ATK-ja realizoi objektivat

 

Pavarësisht ndikimit të pandemisë COVID-19, ATK-ja ka arritur realizimin e objektivave, si dhe tejkalimin e tyre, të cilat kanë qenë të përcaktuar, sipas dokumenteve strategjike dhe planit të punës.

Kështu është thënë në një tryezë diskutimi ku mori pjesë edhe zëvendësministri i Ministrisë së Financave, Punës dhe Transfereve, Ilir Kapiti, i cili u përgjigj shumë shqetësimeve dhe pyetjeve të ngritura nga ana e komunitetit të bizneseve.