Arbëri

Radman thirrje pesë vendeve të BE-së ta njohin Kosovën

 

(KosovaPress) Shefi i diplomacisë kroate, Gordan Grliq Radman, ka inkurajuar sot pesë vendet anëtare të Bashkimit Evropian të njohin pavarësinë e Kosovës.

"Kroacia inkurajon pesë anëtarët e tjerë të BE të njohin Kosovën, pasi kjo do të kontribuonte në stabilizimin e rajonit dhe vetë Kosovës," tha Radman Grliq për gazetarët në konferencën ndërkombëtare GLOBSEC në Bratisllavë, ku gjithashtu do të diskutohet situata në Ballkanin Perëndimor.