Arbëri

Palokaj: Takim i shumëpritur, por pa përgjigje se si vazhdon dialogu me Serbinë

 

Korrespodenti i KOHËS në Bruksel, Augustin Palokaj, ka thënë se dialogu Kosovë-Serbi po hyn në fazë të re. Ai tha se takimi në Bruksel mes dy palëve është pritur, por nuk se nuk ka dhënë përgjigje se si do të vazhdoj tutje ky proces. 

“Është një takim që është pritur shumë por nuk ka sjellë përgjigje se si do të zbatohen marrëveshjet që janë arritur deri tash dhe si do të vazhdohet në të ardhmen”, ka thënë ai në Express Intervistë.