Arbëri

Në Kosovë shkalla e ekonomisë së fshehur arrin rreth 2 miliardë euro

 

Në kuadër të projekteve të Akademisë së Shkencave dhe Arteve të Kosovës (AShAK) nga fusha e shkencës shoqërore sot është prezantuar botimi “Analiza e ekonomisë në hije në Kosovë”.

Në këtë studim doli se Kosova ka një shkallë të lartë të ekonomisë së fshehur rreth 40 për qind me rreth 2 miliardë euro në vit ose më shumë se buxheti i shtetit.