Arbëri

​Mbi 48 % e qytetarëve mendojnë se diskriminimi është i pranishëm në Kosovë

 

Mbi 48 për qind e qytetarëve në Kosovë mendojnë se diskriminimi është i pranishëm në vend. Qytetarët të anketuar në kuadër të hulumtimit “Diversiteti dhe Barazia në Kosovë" kanë theksuar se më shumë se 90 për qind e diskriminimit bëhet në bazë të nacionalitetit.

Kështu është thënë në konferencën për prezantimin e të gjeturave në kuadër të hulumtimit "Diversitetit dhe barazia në Kosovë" nga Zyra për Qeverisje të Mirë.